Voor onafhankelijk advies en strategische oplossingen

Neem de regie

over uw eigen loopbaan

Neemt uw loopbaan een loopje met u of neemt u het heft in eigen handen? Want hoe houdt u plezier in uw werk? Hoe zorgt u ervoor dat uw carrière niet in het zicht van de toekomst strandt? En hoe blijft u in de toekomst interessant voor de arbeidsmarkt? Himmelreich adviseert u graag hoe u de regie over uw eigen loopbaan kunt nemen én houden. Door goed te luisteren en onbevangen door te vragen weet zij uw motieven en talenten helder te krijgen. Alles vanuit een oplossingsgerichte aanpak.

 

Directe hulp bij studie- of beroepskeuze en sollicitatie

Heeft u vragen over uw studie- of beroepskeuze, of zit u in een lastige werksituatie? Twijfelt u over een zinvolle invulling van uw loopbaan? Dan wordt u in een eenmalig gesprek van 1,5 uur op weg geholpen om de juiste stappen te zetten. Ook werkzoekenden kunnen bij Himmelreich terecht. Bijvoorbeeld bij vragen over het opstellen van uw CV, het schrijven van een sollicitatiebrief en de insteek van het sollicitatiegesprek adviseer ik u graag. En als u via het UWV komt, zijn er geen kosten aan verbonden.

 

foto werknemers Himmelreich

Coaching naar meer werkplezier

Loopt u vast of dreigt u vast te lopen binnen uw werk, als coach zorgt Himmelreich er samen met u voor dat u weer met plezier naar uw werk gaat. In een van te voren vast te stellen aantal coachingsgesprekken van minimaal een uur heeft u helder waar de schoen wringt en bent u in staat de wenselijke en noodzakelijke stappen te nemen.

 

Loopbaan, outplacement en

re-integratie

Door reorganisatie uw baan kwijt? Niet op de juiste werkplek of bij de juiste werkgever? Wegens fysieke en/of mentale beperkingen op zoek naar de juiste functie en werkgever? Via loopbaanbegeleiding, een outplacement- of re-integratietraject wordt u begeleid naar een baan die bij u past. Bij een organisatie waarmee het klikt. Na afloop van het traject staat u in ieder geval met 1 been en misschien al met 2 benen in uw nieuwe functie. Kijk op Himmelreich voor werkzoekenden voor meer informatie.

 

Een loopbaanadvies is een investering in uw toekomst. Een zoektocht naar een nieuwe functie levert naast een nieuwe baan ook vaak een hoger salaris op. En soms hebben werkgevers een potje voor voor loopbaanadvies of betaalt het UWV de begeleiding naar het vinden van een baan. Zo wordt investeren in loopbaanadvies nog aantrekkelijker.

 

Investering in uw carrière