Voor onafhankelijk advies en strategische oplossingen

Zie uw bedrijf als persoon en

uw mogelijkheden worden groter

Een organisatie sturen vraagt vandaag de dag heel wat energie en inzicht. Zoals de omgang met externe en interne partijen en met opdrachtgevers. Daarnaast moet u alle nieuwe ontwikkelingen in de gaten houden en aanzwengelen. En dan heeft u nog de verantwoordelijkheid voor uw medewerkers. Dat ze veilig aan de slag kunnen, dat alle wettelijke maatregelen worden nageleefd. En dat uw medewerkers goed presteren. Want mensen maken de organisatie.

 

Organisaties in ontwikkeling

Daarom ziet Himmelreich organisaties en bedrijven als persoonlijkheid. Wat zijn de karaktertrekken, waar is de organisatie goed in, waar minder, wat zijn de wensen, de dromen, wat inspireert? Door het onderkennen van deze menselijke vragen ontstaat er voor iedereen binnen de organisatie een mogelijkheid zich menselijk te verhouden tot de organisatie. Hoe sterker dit verband wordt, hoe beter uw organisatie zich kan ontwikkelen.

 

Of het nu om gemeentelijke, provinciale of rijksoverheden gaat, als HRM adviseur heb ik heel wat ervaring opgebouwd in deze organisaties. Vooral in het ontwikkelen en implementeren van personeelsinstrumenten die een aanvulling zijn op het beleid van overheidsorganen.

Over de overheid

foto Himmelreich

Vernieuwingen die werken

Is uw HR-beleid toe aan vernieuwing? Is er sprake van een fusie, een reorganisatie of gaat u afdelingen herstructureren? Denkt u aan een personeelswervingsactie voor specifiek personeel? Himmelreich is gespecialiseerd in het projectmatig ontwikkelen van HR-oplossingen én in het doorvoeren van nieuw beleid op de werkvloer.

Praktisch én strategisch inzetbaar

Uiteraard biedt Himmelreich oplossingen voor praktische problemen binnen uw organisatie. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een HR-adviseur op interim-, project- of uurbasis? Naar een HRM-er die allround is, zowel beleidsmatig als adviserend? Die arbeidsrechtelijk onderlegd is? Dan biedt Himmelreich Interim HRM de zekerheid van een strategisch HRM-beleid, maar dan flexibel en zonder de kosten van een vaste medewerker. Met Maria Himmelreich bent u verzekerd van maatwerk, korte lijnen en continuïteit.

 

Himmelreich is een sparringpartner voor alles op het gebied van organisatie- en personeelsbeleid. Interessant als u niet over een eigen HR-afdeling beschikt. Even ruggespraak? Een kort advies per mail of telefoon? Via een aantrekkelijk contract op oproepbasis staat Himmelreich voor u klaar, 24/7!

24/7 verzekerd van advies

Continuïteit in bedrijf

Om de tafel met Himmelreich

Zoekt u tijdelijke vervanging van uw eigen HRM-medewerker vanwege ziekte of zwangerschapsverlof? Wilt u een openstaande vacature liever met een interim HRM-adviseur invullen? Of heeft u extra ondersteuning nodig, bijvoorbeeld i.v.m. een reorganisatie, een fusie of outplacementtrajecten? Op basis van jarenlange ervaring gekoppeld aan inzicht in uw organisatie ontwikkelt Himmelreich oplossingen die uw organisatie duurzaam ondersteunen.

 

Zijn er zaken die u anders zou willen regelen, waar u eens met een professional over van gedachten zou willen wisselen, ga dan eens met Maria Himmelreich om de tafel zitten. Gewoon om tijdens een open gesprek uw verwachtingen en wensen op het gebied van de personeelsorganisatie te bespreken.