Voor onafhankelijk advies en strategische oplossingen

Interim HRM en loopbaanbegeleiding,

maar dan anders

Himmelreich Interim HRM | Loopbaan kijkt op een andere manier naar alles wat met personeelsorganisatie en loopbaanadvies te maken heeft. Ik zie bedrijven en organisaties graag als persoon. Op die manier kan iedereen binnen de organisatie (en dan bedoel ik echt iedereen, van directeur tot ... vul uw functie eens in?!?) zich een beeld vormen van de organisatie en een relatie met de organisatie aangaan.

 

Kansen creëren

Door haar werkervaring heeft Maria Himmelreich kennis en kunde opgebouwd zowel rond personeelsbeleid als loopbaanbegeleiding. Juist die kijk biedt werkgevers en werknemers inzicht in elkaars functioneren. En inzicht creëert kansen voor beiden.

 

Heldere, oplossingsgerichte aanpak

Himmelreich Interim HRM | Loopbaan is Maria Himmelreich. Als eigenaar/directeur is zij ondernemer onder ondernemers. Vandaar haar oplossingsgerichte aanpak. Een heldere aanpak die ook in de offertes en de aantrekkelijke tarieven terug te vinden is. En in de eigen organisatie. Vanuit haar netwerk werkt zij samen met een team van mensen dat zijn sporen op het gebied van personeelsorganisatie en loopbaancoaching heeft verdiend. Zo heeft u altijd de juiste mensen tot uw beschikking. En wie niet ingeschakeld hoeft te worden, hoeft u vanzelfsprekend niet te betalen.

over Himmelreich

Maria Himmelreich werkt en werkte o.a. voor

Bedrijven: Divitel - Kavegas - Kringloopcentra - Metso Automation - Schiedon Orthopedisch Schoentechniek - Theo van Leur Architectuur Presentaties

Overheid: Gemeentes - Justitie - Ministeries - Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond - UWV

Zorg en welzijn: Agis - Aveant - ’s Heeren Loo - Kinderopvangcentra - Stichting Cascade